Skyddsänglar

Jenny Aakula Design

 

Historien om Klämängeln Sussi

 

Skyddsängeln Sussi finns för att skydda sin bärare genom att påminna dig själv, din dotter, sambo, fru, vän, mormor, farmor, moster om att ta en klämdag. Ja, jag pratar om Bröstcancer.

 

Sussi är skapad efter en levnadsglad kvinna med man och 2 barn. För att ge hennes kamp och död genom denna sjukdom en mening, och låta hennes fantastiska livsglöd ge ringar på vatten i kampen mot bröstcancer genom att påminna och därmed förebygga. Varje Sussi är unik och handgjord av mig, skapad som vi, jämlika men olika. Våga vara rädd, ta en klämdag, för livet. Ängeln tillverkas av 0,5mm, 0,7mm, 0,8mm och 1mm silvertråd,därav varierar priset

.

Gå genom min webbshop för att köpa en skyddsängel.

30kr per silversmycke donerar jag till Bröstcancerorganisationen. BRO

 

Historien bakom Hjärteängeln Mollan

 

Skyddsängeln Mollan är en god vän och en riktig fighter! Hon lever med en hjärtkärlsjukdom, PAH (pulmonell areriel hypertension. Hon lever med en pump som ger intravenösa infusioner dygnet runt för att hennes hjärta skall kunna fortsätta slå.

 

Nyårsdagen 2013 kollapsade hon och fick totalt 5 hjärtstillestånd förutom allmän organkollaps. Hennes familj och vänner förbereddes på det värsta. Hon vårdades på olika sjukhus fram till skärtorsdagen samma år. Mot alla odds inte bara överlevde hon, hon fortsätter sprida sin livsglädje omkring sig! Om jag i min hjärtegåva till henne, denna handgjorda hjärteängel, lyckas överföra ens ett uns av hennes "fighting spirit", hennes kämparglöd, så kommer dess bärare ha en otroligt stark skyddsängel längs sin väg. (Ängeln tillverkas av 0,5mm, 0,7mm, 0,8mm och 1mm silvertråd,därav varierar priset.)

 

Gå genom min webbshop för att köpa en skyddsängel.

30kr per silversmycke donerar jag till Hjärt-och lungfonen

Copyright © All Rights Reserved